Bilje za ljepotu kože

Bilje za ljepotu kože

Bilje za ljepotu kože

Antiupalna svojstva imaju maslačak, plantažu, kalendulu, kamilicu. Za čišćenje kože od pjega i dobnih mjesta, ljekovito bilje je pogodno za ljepotu, kao što su marigoldi, jagode, crveni ribizli, peršin, maske i infuzije sa svježim zelenilom. Mješavina sok od maslačka i peršin može ukloniti mrlje na koži, nakon čega će ten izgledati lijepo i svježe. Infuzija stabljike maslačaka može se obrisati i oprati najmanje svako jutro, a zatim će pjege nestati neprimjetno, lice će postati čisto. U maslačnom tijelu svi dijelovi biljke iscjeljuju. Mogu se koristiti u obliku dekocija, tinktura i tinktura za razne probleme tijela i kože.

Za unutarnju uporabu

Ne možete ignorirati infuzije i biljne čajeve za piće. Poznato je da se svaka bolest očituje na licu, tako da njegu kože počinje oporavkom tijela. Biljni čajevi su zdravi i ukusni. Najčešće, to su biljke s diuretskim i laksativnim učinkom, oni očistiti crijeva, posude od toksina i troske. Uzimajući osloboditi od prekomjerne težine, liječenje kože je nuspojava. U ljekarnama možete kupiti gotove naknade i čajeve, ali mnogi ljudi rade svoje ruke s pristojbama, to je točno. No, bolje je kupiti bilje u farmaceutskoj ambalaži, a ne skupljati pakete na cesti.

Koža mora biti pravilno i redovito održavana, tada će ostati napeta, svježa i mlada. Pod skrb znači zaštitu od vanjskih utjecaja, prehrane i čišćenja (pranja). Za normalnu i suhu kožu, tijekom pranja treba koristiti svaka dva dana bogat sapun. Uz povećanu suhoću, operite biljnim infuzijama koje su izrađene od glogovitog voća, trave ljubičastog polja, lončanog cvijeća, sjemenki i breze.

Za suhu kožu ekstrakti iz biljke tripartitne serije, cvjetovi kalendara, farmaceutske kamilice i listovi kadulje su učinkoviti. Ove biljke imaju tonik i hranjivi učinak te su korisne za blijeđenje vrata i kože.

Normalna ili suha koža zahtijeva toniranje, masnu, umirujuće, hranjive maske. Održavajte elastičnost i svježinu kože, ako pripremite masku s plodovima glog, jagode, maline, voće – breskve, jabuke, kruške i marelice. Za normalnu i suhu kožu koristite povrće – krastavce, bundeve, kupus. Pred-para lice, morate nametnuti gustu voće, bobice ili povrće.

Od prekomjerne radne snage pod očima pomoći će ljekovitim biljkama.Sjeckani peršin će vam pomoći ako ga stavite na 10 minuta na kapcima.

Kada se masna koža treba primijeniti infuzije od trave Lunarne, konjske, pelinske, lišće, kamilice, kalendule, lišće, majku i maćehu. Na 400 ml kipuće vode, uzmite 2 žlice sastojaka tla, inzistirajte, filtrirajte i obrišite kožu lica ili koristite za pranje.

Sve biljke su korisne za kožu i želudac, morate se pobrinuti za sebe i to će vam pomoći prirodnim biljkama.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: