Cipele za dugu večernju haljinu

Cipele za dugu večernju haljinu

Potrebne su vam udobne cipele, tako da cipele ne daju bol i nelagodu, a onda možete cijeniti skladan ansambl cipele. Ako ćete kupiti cipele za večernju haljinu, onda je bolje ići u kupovinu u drugoj polovici dana. Večer, noga se malo nakladi i postaje malo više nego ujutro. Iz tog razloga, cipele kupljene ujutro će vam pružiti nelagodu u večernjim satima.

Prvo, odlučite koje vam cipele trebate – casual ili vikend. Za večernju dugu haljinu pričvrstite zatvorene cipele ili otvorene sandale. Za jako otvorene ili niske rezane haljine morate nositi cipele s otvorenim rtom ili sandalama. Ako ćete nositi ženske crijeva, cipele bi trebale biti zatvorene. Za haljinu, koja ima složeni rez, stane klasične čvrste cipele.

Visina pete bi trebala odabrati iz svojih sklonosti. Ako nosite cipele s ravnim cipelama cijelo vrijeme, cipele moraju biti stabilne, a visina pete mora biti niska. Zapamtite da ne biste trebali nositi čizme ili sportske obuće na haljini.

Ako imate dugu večernju haljinu, cipele mogu biti čak i zatvorene i niske pete.Zapamtite jedan trenutak – ako je haljina večer, onda bi cipele trebale biti izrađene od tankih materijala.

Ako ste kratka djevojka, onda volite nositi cipele s tankom peta od 8 cm ili prilično visoka. Ali nemojte komplicirati život. Naravno, želite se pojaviti veći, ali ako odaberete cipele s visokim petama, vaša neizvjesna šetnja može uništiti sve. Uostalom, ako je peta visoka, težište se pomiče, torzo se naginje naprijed. Zamislite se izvana, nemojte pretjerivati.

Ako ste puna djevojka i želite vizualno produžiti lik, onda trebate obratiti pozornost na cipele s peta od 8 cm, i da je deblji. Oštrica neće vam odgovarati, bolje je staviti takve cipele na stranu.

Ako imate pune noge, ne možete nositi vrlo otvorene cipele, zatvorene cipele također ne odgovaraju vama. Prije nego što napravite svoj izbor, izmjerite par cipela ispred zrcala. Nakon ovog postupka razumjet ćete koje vam cipele bolje odgovara.

Kako odabrati pravu peta?

Slika bi uvijek trebala biti harmonija, a ako je odjeća izrađena od debele tkanine, onda cipele s oštrim nosovima i visokim tankim potpeticama neće raditi. Ako je odjeća izrađena od teške tkanine, a peta također bi trebala biti masiva.I za letenje, tanke večernje haljine i visoku kosu.

Možete koristiti ove savjete i odabrati odgovarajuću peta za dugu večernju haljinu.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: