Čuvaj se

Čuvaj se

Čuvaj se
Vlaži i vodeni tretmani

Kako bi sačuvao preplanu kožu što je duže moguće, potrebno je provesti vodene postupke. Voda ne bi trebala biti jako vruća. Pod djelovanjem vode, zaštitni sloj kože počinje raspadati. Kao rezultat toga postaje crvena i oguljena, što je loše za opekline od sunca. Bolje je oprati hladnom ili toplom vodom. Da biste poboljšali ton kože, trebate uzeti kontrastni tuš. Zamjena hladne i tople vode ima dobar učinak na zdravlje i poboljšava elastičnost kože. Bolje je koristiti kozmetiku za tuširanje, koji sadrži ulje.

Nakon tuširanja morate hidratizirati kožu. Za ovo ulje je prikladno, sadrži potrebne hranjive tvari. Osim toga, trebali biste koristiti poseban alat nakon tamnjenja. Oni produljuju "život" od preplanule kože i spriječavaju njegovo ljuštenje. Potrebno je vlaži i hrani kožu danju i noću. Ako netko to učini s kremom, morate obratiti pažnju na njezin sastav. To bi trebalo uključiti hijaluronsku kiselinu, termalnu vodu, vitamin E. Prednosti preplanule kože donijet će ulje od avokada i sjemenki grožđa.

Odbojka i njegu kože lica

Koža na vratu i na licu zahtijeva posebnu njegu, tamo je najzahtjevnija. Ta područja su najčešće izložena suncu. Koža neće biti dovoljna za vlaženje, morate piling i maske. Tri puta tjedno trebate napraviti maske za preplanu kožu, koja treba sadržavati vitamin E. Nanesite masku 20 minuta, a zatim isperite toplom vodom.

Kako bi obojena boja ostala lijepa i glatka, možete piling. Uz to, možete ukloniti mrtve stanice kože, a koža će ponovno postati privlačna i blistava. Enzimski piling je dobar za lice. A za one koji žele piling mrtve stanice kože od tijela, možete koristiti piling za šećer. Ova ogulina može se koristiti ne više od jednom tjedno. Nakon ovog postupka, mokro hidratantno se nanosi na tan.

Crvenilo nakon opeklina

Ljudi koji imaju osjetljivu kožu suočeni su s takvim problemom da njihova koža postaje crvena nakon opeklina. Ne izgleda vrlo estetski ugodno, a mnogi se pokušavaju riješiti boje kože. Trebate znati kako brzo dovesti kožu u red. Sada postoji mnogo različitih posebnih alata. Glavna stvar je da sastav tih fondova uključuje aloe ekstrakt – olakšava svrab, crvenilo, iritaciju. Možete koristiti masti, koje se prodaju u ljekarnama.A zatim ispravno odabrani lijek uklonit će crvenilo u kratkom vremenu.

Nakon opeklina posebno je važno brigu o preplanutim tijelima. I samo ako odaberete pravo sredstvo, možete učiniti kožu elastičnom, zaštititi od prljavštine i suhoće. Tada lijepa tan može dugo preživjeti.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: