Kako dijeliti kućanske poslove?

Kako dijeliti kućanske poslove?

Spremni ste potrošiti sve ušteđevine na dar drage i drage osobe; spremni za hodati do jutra, ako samo provesti više vremena zajedno; spremni ste preskočiti radni dan unatoč činjenici da će ga ravnatelj odbiti od plaće i promijeniti stav prema vama. Nije vam stalo, jer u glavi takvih uznemirujućih misli i želja, euforije u svakoj ćeliji mozga i tijela, a odjednom vam dolazi glava koja vas vodi do oduševljenja: "Moramo živjeti zajedno." I s ovom misao nećete dijeliti.

Zbog činjenice da je vaš muškarac jednako kao i ljubav, on uzima tu ideju s radošću. Naravno, bolje je ako suptilno nagovještavate, jer takve vijesti ne zadovoljava sve ljude, pa stoga reakcija može biti vrlo različita. Ali, imate sreće, a vaš voljeni također jako sanja o zajedničkoj sreći, poput vas. I ovdje ste na istom teritoriju …

Prvi tjedan ste oduševljeni i provodite svoje slobodno vrijeme ispod pokrivača. Nakon tjedan ili dva, počnete primijetiti prljave čarape rasute po apartmanu, a također primijetite da ako se ustajete pred voljenom osobom i pobjegnete na posao, naći ćete neoprane jela, krevet i prazan hladnjak koji čeka da se vratite kući.Ali nasmiješeni čovjek čeka vas kod TV-a. A što, svi ste mu oprostili zbog raskošnog osmijeha? Točka, naravno, je tvoja. Ali! Nakon toga, pripremite se za činjenicu da će se uskoro početi ponavljati svaki dan. A onda ne biste trebali kriviti svog muža, već samo kriv za sve. Doista, u suvremenom svijetu, većina parova već dugo živi na načelu odvajanja kućanskih poslova.

Ako ne postavljaš pitanje na rub, ne razgovaraj sa svojim mužem o ovom problemu, onda razmisli da si zaglavio u srednjem vijeku. Suvremene žene više ne privlače krhka ramena čitav teret kućanskih poslova. Ako vam je to problem, morate pronaći korijen i uništiti ga prije nego što bude prekasno.

U pravilu, žene odlučuju učiniti sve što je u kući sami, ako su njihovi roditelji živjeli po istom principu, a majka je podigla svoju kćer percepcijom čovjeka kao vrhovnog bića koji ne bi trebao ništa raditi oko kuće. plava granica. Hoćete li podići i supruga?

Zatim idemo dalje. Situacija u vašoj obitelji je sasvim razumljiva, ako je mama bila kućanica, a tata je zaradio novac i bili su dovoljni za pristojan život.Suprotna situacija je vrlo slična vašoj, to je ako se majka pribjegla od posla i požurila u kuhinju kuhati nešto, a otac je u to vrijeme čitao novine. Takvi muškarci žene zovu tiranije. I što, želite postići isti uspjeh. Ako ne, onda sjesti u jedan od pravih trenutaka u blizini muža (kada će biti prljavih jela, praonica i prazni hladnjak) i ponuditi ozbiljnim izgledom i mekanim tonom: "Kako ćemo dijeliti kućanske poslove? "Ovaj će ga fraza iznenaditi, a vi, bez promjene izraza lica, objasnite situaciju, najbolje je upotrijebiti sažaljenje. Recite da ste umorni od posla na poslu, da je vaš automobil danas prekinut i da nemate snage za svakodnevni život, ali vi, kao ljubavna žena, spremni ste napraviti omlet za njega dok pranje posuđa. Neće se okrenuti, samo nema dovoljno argumenata. Tipičan naprijed za muškarce: "Radio sam cijeli dan! "Ali, budući da ste ga već koristili, neće se usuditi ponoviti. Ako vaš muž pripada tipu muškaraca koji smatraju nečastnim za pranje posuđa i željeznu odjeću, onda ponosno podignite glavu, kuhajte omlet i idite u krevet bez skidanja i uklanjanja šminke.Vidjevši takvu sliku, čovjek će se zasigurno postidjeti svoje tiranije, a sljedeći put će početi ispunjavati svoje neformalne obveze.

Ako, kao odgovor na vaš zahtjev za pomoć, podigne pobunu, a zatim se osmjehnite slatko i reci: "U redu. Budući da imamo srednjovjekovnu vezu, sutra ću odustati i kuhati vam cijeli dan u mesu i vakuum u stanu. " Rezultat nije dugo dolaziti, čak i ako vaš čovjek zarađuje dovoljno novca za život, dobro je svjestan da radite ne zbog novca, već zbog užitka. Stoga vas ne može oduzeti ovog užitka.

Na temelju taktike koju odaberete, rješavanju problema, podjeli kućanskih poslova, odlučite što želite postići od svog čovjeka. Trebate pomoćnika koji će se ponekad vrtjeti oko vas u kuhinji i obavljati zadatke, poput peeling krumpira ili sjeckanja peršina; ili vam je potrebna ravnopravna prava tako da svaka ima svoje dužnosti u kućanstvu i obavlja se na vrijeme.

Da bi vaš muž postao asistent, ne trebate puno snage i inteligencije. Većina muškaraca već pomaže.Ako vaš čovjek nije jedan od njih, onda će biti dovoljan jednostavan zahtjev za pomoć. U slučaju da samo želite odgovoriti na svoje dužnosti, morat ćete raditi na svom mužu. Izgradite svoj odnos prema životu, kao na poslu u velikoj tvrtki. Tamo, svaki zaposlenik ima svoje dužnosti, koje mora ispuniti, izbjegavanje obveza kažnjivo je i pravodobno izvršenje – plaća ili naknada. U obliku naknade – mužiti ga nježljivo i nježno, i potaknuti ga u krevetu: "Vidite kako smo dobro, svi smo to učinili zajedno i imali smo puno slobodnog vremena koje možemo provesti uživajući jedni druge." Ovaj izraz bit će ključ, vaš muž neće propustiti priliku da vas povuče u krevet.

Ako ne znate koje odgovornosti naplatiti vašeg muža, i što da zadržite za sebe, onda postupajte mudro i pitajte ga što bi želio učiniti. Nije tajna da ljudi kuhaju bolje nego žene. Zato u nekim obiteljima žene pripremaju samo kavu. Ako ga sami ponudiš kuhati, to može uvelike naštetiti vašem čovjeku, i ako inicijacija potječe od njega, onda je to već norma,muškost nije izgubljena! I nemojte zaboraviti glavno pravilo, pohvaliti svoje partnere za dobro ispunjene obveze, diviti se njima: "Nikad to ne bih mogao učiniti! "A onda će shvatiti njegovu nezamjenjivost i nećete imati problema poput:" Zašto bih to trebao učiniti? "

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: