Kako napraviti kosu glomaznom, sofisticiranom, elastičnom?

Kako napraviti kosu glomaznom, sofisticiranom, elastičnom?

Uvijek si bio ljubomoran onim dame koji bi se mogli pohvaliti sofičnom i elastičnom kosom koja ima nevjerojatan volumen. Ali sada je došlo vrijeme da se "probajte" ovom izuzetnom slikom koja vas usklađuje s vlasnicima luksuzne kose. Stoga prestanite misliti na kosu koja je obdarena volumenom, kao nerealna kao tanak lik. Vi samo trebate pravilno koristiti šampone i styling proizvode koji, kada se koriste ispravno, mogu napraviti čudo. Pa, vrijeme je da naučimo kako to učiniti! Dakle, čini kosu voluminoznom, pahuljastom, elastičnom na vlastitu i bez ikakve složenosti.

Kako napraviti kosu luksuznim?

Uvijek koristite poseban uređaj nakon uporabe šampona koji je u stanju skupiti kosu. Mora se nanositi na čistu vlažnu kosu, a zatim isperite vodom i obrišite ih ručnikom. Ako imate vrlo tanku kosu u svojoj strukturi, oni mogu napraviti bujnu mousse za stvaranje volumena koji treba primijeniti na niti u dijelovima veličine oraha. Ako imate samu debelu kosu, dovoljno je prskati sprejom.Zatim morate prerušiti kosu s češljem, koji ima rijetke zube. Osušite ih sa sušilom za kosu samo do kraja, dok masirate kosu na samom korijenu u smjeru odozdo prema gore.

Ispravite gornje niti pomoću isječka, što će vam pomoći da osušite dno. Okrenite trake na velikom okruglom četkom i podignite ih. I protok vrućeg zraka iz sušilice trebao bi biti usmjeren prema korijenu kose. Sušilo za kosu držite u ovom položaju – dok kosa nije potpuno suha. Zatim pritisnite gumb hladnog zraka i protresite kosu kako biste ga prilagodili na prirodan način.

Dakle, kosa je temeljito isušena. Sada ih možete sigurno umotati na velike ljepljive valjke. Usput, to bi trebalo biti učinjeno što je moguće viso i zbijeno. Ostavite ljepljivu vrpcu na kosi oko deset minuta. Kada prođe ovaj put, uklonite ih i pomoću vrhova prstiju tukli kosu na rast njihovih korijena. Posljednji dodir ovog izgleda je uporaba posebnog stila, što će kosu učiniti elastičnijim i zadržati njihov volumen. Nanesite ga pažljivo na cijelu površinu kose. Ovaj stil će vam pomoći da lako i bez napora učini kosu što je više voluminozno, a lako postići željeni rezultat hvatanjem svakoga sa svojim bujnim nitima.

Povećajte volumen tanke i dosadne dlake.

Da bi tanka kosa postala opsežna, potrebno je odabrati pravi šampon za pranje glave. Pokušajte koristiti šampon za kosu. Na primjer, šampon za volumen "Volum Ekstrem Loreal", šampon za davanje volumena finoj kosi "Volyum Expand Loreal", šampon "Sansilk" super volumen, šampon za tanku ili oslabljenu kosu "Thick and Strong" od Pantin Pro-vi, šampon koji povećava volumen "Pure Line" na izvaranju ljekovitog bilja za tanku i slabu kosu ili šampon za tanku i slabu kosu "Lift Volum" iz Nivee. Usput, uopće nije potrebno odmah kupiti sve gore spomenute šampone, dovoljno je među njima pronaći onu koja najviše odgovara vašoj kosi. Također morate steći mousse koji povećava volumen, koji podiže tanku kosu i ne čini ga teškom. Osim toga, možete koristiti sprej s laganom teksturom za održavanje elastičnosti. Posebna njega za masku za suhu i oštećenu kosu "Gliss Kur Schwarzkopf" pomoći će oživjeti savjete takve kose.

Također, ne možete učiniti:

– bez širokog češlja s rijetkim zubima;

– okrugla četka koja ima čekinja;

– veliki ljepljivi valjci za klizanje koji ne mogu stvoriti kovrčinu, već dodatni volumen kose;

– sušilo za kosu sa funkcijom hladnog zraka;

– styler s mlaznicom.

Svi ti alati moraju biti u vašem arsenalu. Zahvaljujući njima, možete zaboraviti na probleme tanke kose, bez volumena.

Trikovi glomazne i pahuljaste kose

1. Nikada ne stavljajte šampon dok prati glavu na glavi. Dovoljno je samo trljati ga u dlanove i tek onda ga nanijeti na kosu duž svoje dužine. Zahvaljujući ovome. Možete dobiti puno pjene iz šampona i dobro oprati kosu i vlasište.

2. Ako ćete primijeniti kose za styling proizvod na vlažnim niti, to jednostavno jednostavno, zajedno s kapima vode, će se iscijediti iz vaše kose. Dakle, prije nego što to učinite najprije obrišite kosu ručnikom. Tek tada nanesite styling agent. Usput, kako bi se mousse ili gel ravnomjerno rasporedili po cijeloj duljini vaše kose, u vrijeme kada je još mokra, isperite ga s fini zub.

3. Ako ste pretjerali s količinom mousse za volumen kose – nemojte se uzrujati. Ako nemate vremena da ga isperete, prskajte na korijen kose posebnim aerosolnim raspršivanjem.Sastav ovog spreja je alkohol, koji je u stanju neutralizirati višak mousse.

4. Hladan tok zraka može suziti pore na kožu, što pomaže u održavanju volumena. Iz tog razloga, što je češće moguće, koristite funkciju "hladni protok", koja mora biti prisutna u sušilici za kosu na suhu kosu.

5. Tanki sloj spreja, na primjer, "Heath Sensing Lancome" pomoći će vam da vašu kosu postane poslušan, sjajniji i elastičniji. Prskajte prvo na dlanove, a zatim ih nanesite na korijen kose.

Ovdje su, glavne tajne kako dobiti bujnu, voluminoznu i elastičnu kosu. Držeći se njima, zasigurno ćete biti najizbirljiviji bilo koji dan u tjednu. Ne zaboravite da bi trebalo biti puno dobro i trebalo bi dodirnuti i kosu.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: