Kako uvjeriti muža da ima drugo dijete

Kako uvjeriti muža da ima drugo dijete

prvo, čovjek često odbije drugo dijete zbog mogućih materijalnih poteškoća. Boji se da neće moći pružiti drugo dijete. Čak i ako u ovom trenutku ima dobro plaćeni posao, čovjek i dalje sumnja, što ako je ispaljen ili nastaju druge poteškoće. U tom slučaju, prije nego što pokušate uvjeriti muža da ima drugo dijete, trebali biste razmišljati o samom zarađivanju novca. Inače, za rješavanje ovog problema, ako samo jedan muž radi u obitelji, to je vrlo teško. Međutim, čak i vrlo dobra financijska situacija može biti dovedena u krizu, u kojem slučaju djeca nikada neće biti na vrijeme. Objasnite mužu da možete uštedjeti novac na drugom djetetu, ima stvari koje su ostale od prvog djeteta i želja za stjecanjem mnogo prekrasnih, no kako se ispostavilo, prošle su stvari koje nisu potrebne za bebu.

Drugi razlog Ne želja za djetetom je pitanje stambenog zbrinjavanja. Nisu svi ljudi sretni zbog ideje da će se krevet morati podijeliti na tri, jer beba neće imati nigdje staviti. A ako se slično prakticira i sa prvorođenim, tada se muž više ne slaže s drugom djecom.U ovoj situaciji morate objasniti svome mužu da nitko ne tvrdi njegovo područje, a možete napraviti krevet na kat za djecu. A ako pričekate rješenje stambenog problema, onda možete samo ostati s jednim djetetom. Ako je muž sumnjao u prostor za rastuću obitelj, moguće je navesti argument da se ona približava kada djeca odrastaju, postaju školska djeca, tj. nakon 6 godina, to znači da će za to vrijeme biti moguće polako riješiti stambeni problem.

Treći popularni razlog ne imati drugo dijete je doba čovjeka. Isprva, kaže da je premlad za drugo dijete. Želim živjeti za sebe, vidjeti svijet, napraviti karijeru, samo je otišao na njegovu visinu. Po njegovom mišljenju, sve ovo je teško s jednim djetetom, a s dva jednostavno neizvediva. U ovom slučaju, suprug ponekad čeka na drugom djetetu. Ovaj put može biti odgođen, a čovjek tada počinje odbaciti da je prestar. Jedno dijete je dobro. U takvoj situaciji potrebno je ozbiljan razgovor s mužem, objasnite da, ako postoji jedno dijete, naravno, teško je shvatiti sve vaše želje, pa koja je razlika, jedno dijete ili dvije.Dok parovi su mladi, postoji snaga za podizanje dvoje djece. U starijoj dobi, što više djece, veća će biti podrška roditeljima, mlađa djeca produžuju mladost svojih roditelja. U svakom slučaju, ako se čovjek odnosi na svoju mladost, budite spremni za činjenicu da će morati odgajati djecu samo, a muž će biti prisutan jedni uz drugu čisto formalno. Moglo bi doista biti bolje čekati da muškarac "odrasta", ali to se možda neće dogoditi, pa ako se odlučite za svoje drugo dijete, budite spremni za sve obiteljske poteškoće.

I možda ova situacija: muž jednostavno ne želi drugo dijete. On ne doživljava materijalne i stambene probleme. On je dovoljan za sreću jednog djeteta. Savršeno se sjeća rođenja prvenaca. Supruga je gotovo cijelo vrijeme posvetila djetetu, a za muža nije ostalo dovoljno vremena. Savršeno se sjeća žalovanja sa ženom koja se javlja u većini bračnih parova s ​​rođenjem djeteta. U takvoj situaciji morat ćete pokušati uvjeriti svog muža da pristane na drugo dijete. Razgovarajte s njim. Pokušajte napraviti svoje argumente izgrađen na logici, emocije nisu najbolji pomoćnici u ovom slučaju. Pokušajte s njime raspravljati o praktičnim razlozima da je više isplativo imati dvoje djece nego jednu. Podsjetite da nije neophodno trošiti novac na različite igračke, neke će stvari ostati od prvog djeteta. I još mlađe dijete mora ući u isti dječji vrtić kao i stariji, a nema reda.
Neraspoloženje na drugo dijete često je uzrokovano čovjekovim strahom od nesigurnosti. Podržite ga, recite mu da je najljepši muž na svijetu, da ga jako volite i zato ste od njega željeli još jedno dijete. I da će biti samo prekrasan otac dvoje djece.

Ako je vaš muž još uvijek protiv rođenja drugog djeteta, nemojte se deprimirati. Sjeti se riječi – voda nosi kamen, možda je to za vas. Imajte strpljenja i polako ali sigurno krenite prema svom cilju. Ako smatrate potrebom da ponovno postanete majka, onda morate pomoći svom čovjeku da to shvati, pružite mu priliku da se naviknete na ideju da ponovno postanete tata. S mudrim ženskim pristupom, muževi na kraju postaju lojalniji, a uskoro s istom nestrpljivošću, kao i njihove žene, čekaju "dvije trake". Mnogi od njih kažu da je otac drugi put samo sreća, imaju veliko zadovoljstvo komunicirati s djetetom. Ali zapamtite da je u obitelji u svakom slučaju, obmana je neprihvatljiva.Obitelj se stoga naziva "obitelj", jer sva važna pitanja rješavaju oba supružnika, osobito takvo pitanje kao i rođenje drugog djeteta.

Čak i ako stvarno želite drugo dijete, a muž ne, ne biste trebali sami donositi odluku, već ga jednostavno stavite pred činjenicu trudnoće. Oni neće imati akcije i razne prijetnje s vaše strane, oni mogu samo pogoršati situaciju. Najbolje je rješenje čekati, ali istodobno i dalje nenametljivo nagovarati, slučajno spomenuti kako je velika dječja djeca, općenito, usmjeriti situaciju u smjeru koji vam je potreban.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: