Proizvodi za njegu noktiju

Proizvodi za njegu noktiju

Nail remedies
Posebno popularni su sredstva za jačanje noktiju. Loša ekologija, loša prehrana na neki način utječe na rast i opće stanje nokta, što često dovodi do delaminacije i lomljivih noktiju. Okovni olovci su prilično prikladni. Tipično, sastav takve kozmetike uključuje različite ulja, na primjer, eukaliptus, bor. Nakon uklanjanja umjetnih noktiju, često se pokazalo da se koriste razni proizvodi za jačanje prirodnih noktiju. Obično sadrže hranjivu podlogu baziranu na raznim vitaminima i posebnim premazom uz dodatak kalcija i najlonskih vlakana. Za jačanje noktiju, možete koristiti posebne kreme koje su zasićene raznim ekstraktima, vitaminima i eteričnim uljima.

Najsuvremeniji način njege noktiju je lijek u kutiji od 3 do 1. Obično se ovi proizvodi mogu naći na policama profesionalnih salona koji pružaju manikuru i pedikuru. Značajka ovog proizvoda je da uz terapeutsko djelovanje na kutikulju ima i pooštravajući učinak.Zbog kompleksa različitih kiselina i biljnih ekstrakata javlja se prehrana korijena nokta koja utječe na izgled i zdravlje noktiju općenito.
Antiseptička i antibakterijska sredstva
Sljedeća kategorija proizvoda za njegu noktiju su antibakterijski i antiseptik. U prisutnosti različitih šteta, antibakterijski kreme ne samo da stvaraju zaštitno okruženje, već i njeguju i vlaže kožu. Takvi alati mogu se savršeno upotrijebiti u završnoj fazi manikure ili pedikure kako bi navlažili ručke i stvorili divan miris.
Kožni tretmani
Najbogatija vrsta proizvoda je kategorija proizvoda za njegu zanoktica. To uključuje kozmetiku poput ulja, kreme, gelova, balzama, kao i sredstva za omekšavanje i uklanjanje kutikula.

Ulje češljanog ulja omogućuje da je zbog sadržaja dlana, mineralnih ulja, vitamina E omekšava. Krema se obično koristi za svakodnevnu upotrebu kako bi se osvježila suha kesa, kao i za lomljive nokte. Gel za kožicu koristi se za "suhu" manikuru.Zbog alkalnih aditiva, koža kutikalije se otapa, nakon čega se bezbolno uklanja i uklanja. Tada samo trebate isprati proizvod toplom vodom. Pored ovih aditiva, gel sadrži različite biljne ekstrakte koji imaju protuupalni učinak. Ako imate problema s kutikulom, možete koristiti balzame koji imaju terapeutski učinak na kožu oko noktiju. Za omekšavanje i bezbolno uklanjanje kutikula možete koristiti razne alate koji sadrže eterična ulja, voćne kiseline i razne biljne ekstrakte. Takva kozmetička sredstva prodiru u kutikule, olakšavajući postupak njegovog uklanjanja.
Folk lijekovi za njegu noktiju
Uz sredstva iz police trgovina, možete koristiti tradicionalne načine njege noktiju. Na primjer, za jačanje noktiju, možete koristiti različite maske, kuhane kod kuće. Možete miješati jednu žličicu bilo koje hranjive krema za ruke s žličicom crvenog papra i 10 kapi vode. Ovaj alat treba ostaviti na čistim noktima 20 minuta. Učinak će biti vidljiv nakon nekoliko postupaka.

Vosak će također pomoći u jačanju noktiju. Da biste to učinili, morate otopiti neki pčelinji vosak u vodenoj kupelji, a zatim ga nanositi u obliku gumba na noktima i ostavite je najmanje 10 minuta. Nakon nekog vremena, mogu se vrlo lako ukloniti.
Nail care je težak posao koji, ako ne i lijen, isplati sa zdravim noktima, dobro njegovanim rukama i dobrom raspoloženju.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: