Proizvodi za usne za usne

Proizvodi za usne za usne

U pravilu, koža na usnama nije ništa manje ranjiva od kože kapaka. Takva koža je tanka, ne emitira masnoću, znoj i sklon je brzo sušiti. Koža usnica ima veliku količinu živčanih završetaka, a krvne žile koje se nalaze blizu površine čine usnice crvenim. Takva koža treba cijeli popis proizvoda za njegu usana, jer suhe i grube usne prvi su znak žene neukusne. Većinu brige o vašim usnama treba obratiti pažnju na hladnu sezonu, vjetrovito vrijeme i vruću toplinu kad provodite dosta vremena pod sunčevim zrakama.

pročišćavanje

Svakodnevno je potrebno čistiti usne od kozmetike. Najbolji alati za ovo poslovanje su čišćenje mlijeka ili losiona, biljnog ulja ili posebnog hranjivog vrhnja. Također, piling lijekovi su dobri za čišćenje od mrtvih stanica u obliku pilinga, što bi trebalo imati blagi učinak. Postoje posebne maske za ljuštenje pilinga za kožu, koje će sigurno pomoći i kod pilinga. Preporuča se korištenje takvih sredstava jednom tjedno.

Vlaženje i prehrana

Prehrana i hidratacija kože usana još je jedan važan korak u skrbi o usnama. Ovdje higijenski ruž ili balzam (kupljen u ljekarni) postat će neophodni pomoćnici.Preporuča se korištenje tih sredstava tijekom cijelog dana. Higijenski ruž za usne savršeno štiti kožu usnica od sušenja, ultraljubičastih zraka, sprečava pojavu pukotina, obvetrivaniya. Balzam za usne nije samo higijenski, nego i terapeutski agens, zahvaljujući tome usne postaju nježnije, postižu sjaj i elastičnost. Balm učinkovito liječi sve rane i pukotine na površini usana. Zimi, preporuča se koristiti uljni ruž za usne. Ne zaboravite na hranjivu krema koja uključuje kompleks vitamina potrebnih za kožu usana.

Što bi trebalo biti uključeno u make up za usne?

Kupujete proizvode za njegu usana kože, trebali biste pažljivo ispitati njihov sastav. Sastav balzam, ruž ili krema mora sadržavati tvari kao što su vitamini A, E, C i B koji pomažu liječenju pukotina i rana na usnama; pčelinji vosak i prirodna ulja (shea, avokado, kokos, jojoba, ricinus, badem) da glatke usnice; proteini za omekšavanje; za zaštitu od UV zračenja posebni solarni filteri; protuupalna ljekovita bilja (sok od aloe, kamilica, kalendula).

Proizvodi za njegu kod kuće

Pravilno njegu usana može uključivati ​​ne samo uporabu posebne kozmetike. Mogu ih zamijeniti prirodni proizvodi koji se lako mogu naći pri ruci. Ovdje uključujemo takav učinkoviti ovlaživač kao sok od krastavaca, sok od mrkve, bogat vinima C limunovog soka, koji se bori protiv pojave pukotina na usnama, iscjeljivanja morskog bakalarnog ulja, meda kao protuupalnog agensa, povrća (masline) i krema za omekšavanje kože usana. Ako su usne vrlo upaljene, ekstrakt kamilice će pomoći.

Ukrasna kozmetika i njegu usana

Skupni dekorativni ruž ima i zaštitne i iscjeliteljske funkcije, ali zbog prisutnosti boja i aktivnih sastojaka u svom sastavu, začepljuje pore. Zbog toga koža usnica ne prima potrebni kisik. Zbog toga se higijenske sredine trebaju koristiti kao osnova za ruž za usne, a navečer svakako treba ukloniti sve preostale ruževe s površine usana.

I na kraju, izbjegavajte da svaki proizvod za njegu usana sadrži glicerin, koji može oštetiti usne, povećavajući suhoću.I nakon posebnih masaža za poboljšanje cirkulacije usnica, ne zaboravite staviti na njih vrlo masnu kremu koja će pomoći usnama da održavaju ugodnu hladovinu i elastičnost.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: