Sling za novorođenčad: načine nošenja

Sling za novorođenčad: načine nošenja

Sling je nosilac krekera za nošenje djeteta. Danas je remen postao mnogo prikladniji: novi modeli izrađeni su od novih materijala s gustim umetcima, velcro, džepovima i sposobnošću prilagodbe položaja i stupnja napetosti rubova uz pomoć posebnih prstenova koji su na njemu. Sling se, u pravilu, nosi preko majčinog ramena i može sigurno obavljati funkciju kolijevke ili postati "sjedeći prostor" za novorođenčad. Ovaj proizvod možete koristiti od samog rođenja do vremena kada sama majka više ne može nositi svoje dijete (oko 2-3 godine). Drugim riječima, remen nema jasno postavljenih granica koliko je staro ili težina dijete trebalo biti u njemu. Posebnost remena za novorođenčad je način nošenja, koji se može mijenjati. Dijete može biti u ležećem, ležećem stanju, sjediti uspravno, lice i natrag majci. Usput, načini postavljanja remena na ženu također mogu biti različiti, na primjer, može se nositi ne samo na prsima, već i na kukovima, leđima i, najvažnije, ta se situacija može promijeniti bez odvajanja djeteta izravno na sebe.

Vrlo je važno imati nekoliko prstiju. Za svakodnevnu uporabu kod kuće, jednoslojni klasični remen s prstenovima je odličan. Može se šivati ​​od satena ili čaše. Njegova osobitost leži u njegovoj lakoći, tj. Lako se stavlja i uklanja se bez napora, čak i ako beba spava točno u njemu.

Sling Wear Opcije

Razmotrimo glavne točke koje beba može usvojiti, čija je majka već uspjela prepoznati sve pogodnosti babywearinga.

„Jasle”

Zamotajte remen oko tijela majke preko ramena. Prstenovi će biti postavljeni na ovo rame, pomoću kojih je potrebno prilagoditi ukupnu razinu kako se sam sling trebaju protezati u ovom trenutku. Nakon toga stavljamo dijete u formirani džep i podignemo rubove remena, pazeći da dijete bude što udobnije u njemu i da se osjeća ugodno. Koristeći ovu metodu nošenja novorođenčadi treba se sjetiti važnih detalja – majka ne bi smjela zaboraviti podupirati glavu djeteta s desne strane.

Uspravno sjedenje

Da bi nosio dijete u ovom položaju, polazni položaj, kao u prvoj izvedbi.Mi omotamo remen preko majčinog ramena, pazeći da su prsteni postavljeni na rame, a džep je ispred. Onda smo stavili dijete u ovaj džep, tako da bi sa svojim nogama želio pričvrstiti majčin struk. Potrebno je podijeliti remen tako da on može podići mrvice u sjedećem položaju što je više moguće, dok je beba sam osjećao u tom trenutku slobodan. Ova metoda nošenja djeteta zahtijeva dugu pripremu, kako za majku tako i za bebu.

Položaj bedra

Polazna pozicija se ne razlikuje od prethodnih verzija nošenja djeteta. Jedina razlika u ovoj metodi je da dijete sjedi na majčinom kuku, a trenutačno mu noge škropljuju majčinu stranu. Nakon ovog rasporeda, mrvice bi se trebale izvlačiti na gornji i donji rub držača zakrpa. Zbog toga će dijete moći samostalno uzeti udobnu poziciju za sebe u kojoj neće imati poteškoća u razmatranju svega što se događa i učiti o svijetu.

I konačno, sve ove metode su dobre za hodanje s djetetom, no uvijek biste se trebali sjetiti da je vaša udobnost ovisna o tome kako privlačite dijete (ili spava ili je budan).A najvažnija stvar u korištenju nošenja dječje bebe je vaša dužnost da pazite na rubove tkanine, ne bi trebali slomiti ili rezati osjetljivu kožu mrvica.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: