Sredstva za intenzivan rast kose

Sredstva za intenzivan rast kose

Danas je tržište preplavljeno lijekovima za liječenje vlasišta, biljnih dodataka i šampona koji zaustavljaju proces gubitka kose i potiču njihov intenzivan rast. Pravilna njega kose uvijek daje očekivani rezultat.

Ako se vrh kosa prekine, postane tanak, tada će vrlo sporo rasti. Vrlo često rezultat ovog postupka je kemikalije koje se koriste za bojanje kose. Uzimanjem vremena da izliječite kosu i koristite neke proizvode za njegu, možete imati dulju kosu u kraćem vremenskom razdoblju.

Razlog usporenog rasta kose može biti nedostatak hranjivih tvari i hormonska neravnoteža.

dijeta

Jednako važno za intenzivan proces rast kose je dijeta bogata vitaminima i mineralima, što pomaže održati zdravu kosu i stimulirati njihov rast. Stanje vaše kose odražava stanje vašeg tijela, pa ako ste zdravi i dobro jedete, kosa također izgleda lijepo i sjajno. Jedite puno sirovih povrća i voća, posebno zelene i žute boje, bogate beta-karotenom,Vitamin A i vitamini B, koji su aktivne tvari koje potiču intenzivan rast kose.

Šampon konja

Mnoge žene koriste konjski šampon za intenzivan rast kose, zahvaljujući kojoj kosi postaje zdrava i raste dovoljno brzo. Da bi se postigao željeni cilj – intenzitet rasta kose, trebali biste koristiti konjski šampon za nekoliko mjeseci, a zatim uzmite kratku stanku i ponovno ponovite postupak. Masiranje u kružnom pokretu trlja šampon u vlasište, a zatim temeljito isprati, koristite uređaj. Te jednostavne tehnike pomoći će vam da razvijete zdravu i dugu kosu.

Korištenje multivitamina

Dnevni unos multivitamina (osobito u hladnoj sezoni), kada je tijelo oslabljeno, pridonosi unosu bitnih hranjivih tvari. Odaberite multivitamin koji vam odgovara. Pojedinačni odabir pomoći će ojačati tijelo i povećati vitalnu aktivnost svih organa. Kako bi vaša kosa mogla dobiti potrebnu energiju i brže rasti, vaše tijelo mora imati pravilnu prehranu.

Kokosovo ulje

Trljanje kokosovog ulja u kožu dva puta tjedno, osigurat ćete povećanje rasta kose. Kokosovo ulje ima baktericidna svojstva koja će vam pomoći u uklanjanju manjih gljivičnih infekcija. Kokosovo ulje daje kožu glave i kosu s hranjivim tvarima i mineralima, što osigurava snagu kose. Jaka i jaka kosa raste brže i dobiva zdravlje.

Uporaba bilja

Ako vam se čini da je kosa prestala i ne raste, nemojte očajavati! Koristite razne biljke za rast kose. Čak i ako vaš šampon dobro hidratizira vašu kosu i doda volumen, ne može ispuniti postojeće "pukotine" u pojedinačnim dijelovima kose. Srećom, postoji niz biljaka i drugih prirodnih sastojaka koje možete dodati u svoj šampon kako bi kosa bila duga i zdrava.

šišanje

Mjesečna frizura završava kosu povećava njihovu stopu rasta.

Posjet frizeru ne bi trebao prestrašiti i zaustaviti ženu koja želi ukrasti kosu. Što češće rezati vašu kosu, brže će vam kosa rasti.

Gubitak kose je neugodno i zastrašujuće otkriće za mnoge žene.Ako imate gubitak kose, vaša prva misao vjerojatno će biti o tome što možete učiniti kako biste zaustavili taj neželjeni postupak.

Metoda iscjeljivanja kose, svatko može sam odabrati za sebe.

Pravilna primjena tretmana za vlasište vratit će kosu.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: