Šminke svijetle sjene

Stvaranje skladne slike s svijetlim sjenama

"Sumrak u sumrak"

Ova šminka izvrsna je za vlasnike zelene ili smeđe boje očiju. Na mobilni kapak primjenjujemo ljubičaste sjene i lagano ih pomiješamo, čineći gladak prijelaz u boju. Na vanjski kut oka i donji kapak bojimo s nijansama plave boje kukuruza. Tada donimo donji kapak s tamno plavom olovkom. Na obrazima, morate staviti boju breskve. Završetak ove šminke može biti crvena ili ružičasta ružičasta ruž.

„Akvarel”

Ova šminka smatra se univerzalnom. Obično se izrađuje u akvarelnom stilu. Da bismo stvorili sliku, moramo primijeniti narančaste obrise na mobilnom očni kapak, a zatim glatko, na vanjski rub oka, kako bismo ih zasjenili. Stavite malo masivne maskare na čiličare. Uz pomoć crvenila koralja usredotočimo se na naše jagodice. Dovršavanje slike će biti sjaj za usne, stvarajući učinak vlage na usnama.

"Večernji tonovi"

Da bismo napravili takvu šminku, trebamo matte ružičaste sjene na gornjoj vegetaciji i blijedo plave nijanse na donjem kapu. Mascara za produžetak treba primijeniti samo na gornjim trešnjama.Uz pomoć posebne četkice dajemo usne konture, nakon čega primjenjujemo sjenu fuksije na usnama. Ova šminka je sjajna ne samo za svaki dan, već i za slavlje. Posebno se preporučuje uporaba plavosovih djevojaka koje imaju plavu kosu.

"Juicy Summer"

Pretpostavimo da je zima već u punom jeku, ali ćete se moći ugodno ponijeti novom slikom koja kombinira svijetle boje ljetnog dana. Kako bi utjelovili ovaj make-up, uzimamo sjene lila i stavimo ih na cijelu površinu gornjih i donjih kapaka. Na području ispod obrva imamo zlatnu nijansu. Naš glavni zadatak je pružiti našim obrvama dobro njegovan i istodobno prirodan izgled. Potrebno je nanijeti rumenilo na jabuke obraza, a ovdje se usnice mogu staviti na ruž ili sjaj blijedo ružičaste boje. Naša se slika može smatrati sasvim spremnom.

"Ludi sjaj"

Ljubav za eksperimentiranje s različitim bojama i nijansama, onda je ta šminka za vas! Moramo staviti ogroman naglasak na oči. U tu svrhu stavljamo blijedo ružičaste sjene na gornji kutak gornjeg ježa.Na vanjskom uglu trebamo staviti blijedo ljubičaste sjene. Pažljiva pozornost pažljivom miješanju granica boja – to je osnovni temelj za sve sastojke. Sada uzmemo olovku u boji i koristimo ga kako bismo smanjili kapak. Ako nema olovke ove boje, to se lako može zamijeniti s nijansama tirkizne boje. Ultrablack mascara daje ovu make-up posebnu tajnu i šarm. Posljednja točka šminke je ružičasti ruž za usne, koje prekrivamo sjajnim sjajom na vrhu, koji ima laganu teksturu. Usput, ako ste plavooki ili sive, smeđe kose, onda vam ova šminka može dati još veću svjetlinu!

"Boja sunca"

Ljubite prirodnost – boja breskve na kapcima i usnama zasigurno će vam pomoći da istaknete svoju omiljenu sliku. Za ovaj make-up, moramo napraviti kreće očni kapak i unutarnji kut oka sa svijetlim sjajnim zlatnim žutim nijansama. Nanosimo brončanu zlatnu nijansu na naboru oka i lagano bacamo. Usput, ove nijanse izvrsno ističu blistavu bijelu boju bijelih očiju. Pažljivo obojimo gornje trepavice.Ovdje je potrebno to učiniti držeći, kao što je uobičajeno, s četkom ne ispod njih, ali iznad trepavica – to će pomoći da vizualno "otvoriti" pogled. Harmonično može nadopuniti brončane sjenke boje rumenila boje breskve. Oni bi trebali biti zasjenjeni na jagodicama i podijeliti rast kose. Ova šminka savršena je za vlasnike svih svjetlosnih nijansi očiju.

"Juicy Voće"

Osjetljive sorbetovye nijanse ružičaste na obrazima i usnama su u savršenom skladu s tamnim sjenama. Glavni detalji ovog šminke su savršeno matirana koža. Moramo uzeti kist, čija je širina jednaka 1 centimetru i laganim dodirima primijeniti sive-smeđe sjene na gornji i donji kapak. Potrebno je izbjegavati jasne konture, tako da pomoću četke za četkanje namočemo konturu. Za vizualno povećanje očiju, koristimo olovku čokolade. Iz unutrašnjosti i izvan nje trepavamo nekoliko puta s maskarom za volumen. Kako bi trepavice postale opsežnije, prvo isušujemo jedan sloj maskare, a tek tada primijenimo drugi. Na vrhu obrazovnih okvira trebali bismo primijeniti ružičastu rumenila, koja će dati svježu i mladenačku sliku. Idite na usne.U početku ih prvo pratim, a onda se bojimo svijetlo ružičastim ružem, lagano ga udaramo uz pomoć vršaka prstiju. Ova metoda pomaže postići moderan mat efekt.

"Bright Emerald"

Moderan izgled koji uključuje sve juiciness ljetnog dana: trendi zeleni kontrast s mrkvom crvenim usnama. Beremizumrudne – zelene sjene i stavite ih na gornji pomični i donji kapak. Iz vanjskog kuta oka, pomoću meke četke, zasjenimo ih. Naglašavamo unutarnju konturu donjeg kapka uz pomoć tamnocrvene olovke. Lagano pomješavamo eyeliner oko trepavica četkom. Nacrtajte tamnu strunu eyeliner duž linije rasta gornjih trepavica, pružajući je bliže vanjskom rubu oka. Koristimo prirodnu smeđu sjenku rumenila. Ne koristite boje marelica ili breskve, jer će biti previše provokativne. Za usne, pomiješamo narančast ruž za usne s prelijevanjem i lagano dodirujući vrhove naših prstiju, nanesite je na površinu usana.

"Svileni preljev"

Meke teksture izgledaju vrlo ženstveno: sjajni purpur savršeno se usklađuje s neutralnom hladovinom usana. Koristite ljubičastu olovku za konturu, jerto je stabilnije u usporedbi s sjenama. Ovom olovkom možemo pomicati pokretne i donje kapke, a uz tvrdu četku smo obrisali konturu. Potom je važno da s vrhovima prstiju ulovite oči s vrhnjem kože na kožu kapaka, a glavni zadatak je da ih pomiješate. Mi pomičemo trepavice s pomoćnicima i kako ne bi preopteretili našu sliku, nanosimo tanki sloj maskara na trepavicama. Majke od bisera na mostu nosa, jagodica i brade savršeno će odražavati svjetlo i dati koži sjaj. I na kraju ove skladne slike, slikamo usne na kontrastnim očima tako da se stapaju s kožom. Nanesite na vrhnje kože na tonu lakši od kože, a zatim ih slikamo s laganim prirodnim sjajima za usne!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: