Talizmi za privlačenje ljubavi

Talizmi za privlačenje ljubavi

Sektor ljubavi bit će jugozapadno, prema osmerokutu Ba-Gua. Stoga, u ovom sektoru morate postaviti ove simbole, oni će doprinijeti činjenici da će sreća doprinijeti ljubavnim poslovima.

Mandarinski patke

Prema feng shui je simbol bračne sreće, nježnosti, ljubavi i lojalnosti. Obećavaju prosperitetni dugi brak i prosperitet osjetilima, privlačeći ljubavnu romantiku u život. Ove patke dobile su svoje neobično ime zbog svoje obojene boje. Počeli su se smatrati simbolom lojalnosti, jer te ptice odabiru par samo jednom, a ako su odvojene, mogu umrijeti.

Mandarinske patke najbolji su talisman za samohrane žene. Stavite ih u parove u preporučenom sektoru. Njihova energija će se povećati ako im se nalazi akvarij. Pokušajte ne držati pojedinačne objekte u ovom sektoru.

Crvene kineski svjetiljke

Oni aktiviraju energiju ljubavi. Svjetiljke također moraju biti uparene, jer samo dvije stvari privlače ljubav u vaš život, a crvena boja doda čarobnu moć.

Par svijeća

Ljubavni sektor može biti ukrašen uparenim svijećama u svijećnjaku.Ovo je simbol neizmjernog osjećaja između muškarca i žene. Često upalite ove svijeće, a čovjek će se pojaviti u vašem životu, a ako postoji, tada će odnos s njim postati još jači i jači.

Pair statuete bilo koje životinje

U tu svrhu, pogodna figura 2 golubica. Simbol ljubavi, partnerstva, odanosti su dupini. One bi trebale biti jedno, uvučene i usmjerene jedna prema drugoj. Ovaj simbol ujedinjuje vaš odnos s partnerom.

Dvojna riba

Ribe su simbol skladnih odnosa. Seksualna kompatibilnost simbolizira dvostruku ribu. Oni jamče jaku vezu u vašoj obitelji, koja je nepovrediva u svakoj situaciji, ona će izdržati bilo kakve negativne utjecaje. Ako nosite amulet sa dvostrukim licem, donijet će sreću vlasniku. Ovaj simbol služi kao jamac prijateljskih odnosa između braće i sestara, između djece i roditelja. Povoljno mjesto za smještaj je kuhinja (obiteljska blagovaonica). Moguće je napraviti takvu sliku na blagovaonici.

Da biste ojačali i održavali odnose s voljenom osobom, možete koristiti ručne talisme.Bilo koji prirodni elementi mogu simbolizirati jedinstvo, na primjer, korijene, koji su prirodno tkani. Mogu se staviti pod madrac. Druga mogućnost je da se brave vašeg ljubavnika i tvoje, vezati ih zajedno s crvenom nit. Izgovorite riječi koje u bilo koje doba godine, u bilo kojem vremenu, u zalasku sunca i izlaska sunca, vaša ljubav će uvijek biti s vama. No, imajte na umu da ako vjerujete amuletu na svoje osjećaje, izgubit ćete ih ako se nešto dogodi ili da je lik izgubljen.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: