Tattoo na ženskom tijelu

Tattoo na ženskom tijelu

Dugo se vrijeme javno tretiraju žene s tetovažom negativno, na svaki način osuđuju takve žene. Vidjevši ženu umjetničke lijepe tetovaže, javnost je pripisala antisocijalnom sloju društva, a žena je dobila kritiku od čuvara moralnosti. Tijekom proteklih 10 godina stereotipi povezani s tetovažama postali su vrlo slabi, a umjetnost tetoviranja postigla je novu razinu. Možda to objašnjava činjenica da su mnoge žene s tetovažama pojavile na ulicama, iako je u novije vrijeme gotovo nemoguće. Ta učestalost tetovaža među ženama pomogla je prikazati poslovne zvijezde.

Broj poznatih modela, pjevača i glumica pokazuju svoje tetovaže javnosti, a ponekad čak i detaljno govore o značenju tetovaže. To je iskrenost poznatih dama razorila stereotip žena s tetovažom općenito, kao i razlozi zašto lijepa polovica čovječanstva nastoji ukrasiti tetovažama. Najčešće na ženskom tijelu lijepe tetovaže se percipiraju kao ukras.

Kako muškarci tretiraju tetovaže kod žena?

Ljubitelji "vječnog nakita" trebali bi znati kako muškarci tretiraju takav nakit ženama.Prema anketi među muškarcima, na žalost, ima puno onih koji imaju sljedeće mišljenje o ženi s tetovažom:

  • bila je na mjestima koja nisu tako daleka;
  • ona je zastupnica najstarije profesije;
  • ona je ljubavnica istospolne ljubavi.

Nažalost, slično društvo u očima tetovaže u ženi će dugo postojati u glave i muškaraca i nekih žena. Muškarci vjeruju da dok je žena mlada, možete "staviti" tetovažu, ali u odrasloj ženi izgleda smiješno. Osim toga, među ljudima postoji koncept – "tetovaža na lice". Tattoo nije "suočiti" izgleda loše. Ovdje imamo na umu stil žene – kako se ona ponaša, kakav društveni status ima, tj. Tetovaža bi trebala biti skladno "kombinirana" sa suštinom djevojke.

Što se tiče tetovaža žena među muškarcima, postoje tri mišljenja.

  • Pozitivan je, međutim, "bolje odustati". Muškarci koji imaju pozitivan stav prema tetovažama za žene vrlo su mali. Ovdje pozitivno mišljenje utječe na seksualne zanoske. Važno je napomenuti da muškarci s takvim mišljenjem obično razmišljaju o ženskim tetovažama nisu sasvim nedvosmisleni, primjerice kada je riječ o "ženama općenito", to može i pozitivno, ali ako se radi o "svome voljenom", mišljenje se može promijeniti.To ponašanje objašnjava činjenica da slika na ženskom tijelu privlači veliku pozornost, uključujući i suprotnog spola. Prikladna i lijepa tetovaža na poznatoj (ili nepoznatoj) djevojci uzbuđuje čovjekovu maštu, čime se izaziva velika pohvala. Problematično je da bi bračna žena razgovarala sa suprugom o vjerojatnosti pojave tetovaža na njenom tijelu.
  • Mjesto i veličina. Kada su muškarci upitao jesu li tetovirane tetive na ženskom tijelu, mnogi su odgovorili: ovisno o tome gdje se nalazi i kakvu veličinu. Mnogi muškarci vole jedva primjetne tetovaže, tj. Male, pa je bolje odustati od velikih tetovaža. Što se tiče mjesta tetovaža, ljudi vjeruju da su najuspješnija mjesta klavikula, gležnja, donji dio leđa, oštrica ramena, stražnjica i stražnja strana glave. Ali na ramenu žene velika tetovaža izgleda neosjetljiva. Valja istaknuti činjenicu da muškarci (iako ne svi) ne vole ako ima više od dvije tetovaže na ženskom tijelu.
  • Glavna stvar je biti dobra osoba. Ovo se mišljenje sastoji od muškaraca koji su apsolutno ravnodušni prema tetoviranju na ženskom tijelu.Za takve muškarce, tetovaža nije ni seksualno ukrašavanje, niti stigma, niti metoda samoizražavanja, međutim, ako je tetovaža slabo i / ili neuspješno, onda čak može uništiti "flegmatičnu osobu". Za takve ljude u prvom planu je sama djevojka – njezin lik, njezino ponašanje, a tek tada tetovaža.
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: