Tibetanska prehrana za gubitak težine

Tibetanska prehrana za gubitak težine

Ovo je vegetarijanska prehrana. I više voća i povrća koje jedete, to će biti bolje. Možete ih jesti pečeni, kuhani, kuhani, sirovi. Posude se trebaju podijeliti na male dijelove i polako se žvakati. Ova dijeta je dizajnirana za tjedan dana. Nakon toga, stručnjaci savjetuju da dodaju malo mesa na prehranu, a zatim opet "sjesti" na tibetansku prehranu.
Rezultati tibetanske prehrane

Slijedom ove prehrane 7 dana možete izgubiti do 4 kilograma. Budući da prehrana uključuje voće i povrće, može se smatrati korisnim i nisko kaloričnom. Da bi učinak postao vidljiv, morate kombinirati tibetansku prehranu s različitim vježbama i šetnjom na ulici. Ne možete jesti noću, snack. Dva sata prije spavanja nije preporučljiva.
Tibetanska prehrana

ponedjeljak

Doručak – uzmite mali kolač i šalicu mlijeka.
Za ručak ćemo napraviti 200 g bugarske paprike salata, rajčica, peršin, luk; ukrasite s 150 g kuhane grah. Narančasta i zelena velika jabuka.
Za večeru, jesti 250 g šlag, sezona s limunovim sokom. Na trećem 200 ml mineralne vode i jesti 150 g voća.

utorak

Za doručak – uzmite zelenu jabuku i 200 ml mineralne vode.
U popodnevnim satima – napraviti ćemo 200 grama salate od: naranče, šljive, kruške, jabuke, ostalo voće; kuhati 250 g ribe.
Večera – uzmite 250 grama tikvica prženih u suncokretovom ulju, tri male rajčice, 200 ml soka od rajčice, krišku kruha.

srijeda

Za doručak – dva krekiranja vanilije i popijte čašu mlijeka.
Na ručak – pripremite 200 grama salate: od krastavaca, luka, rajčice i češnjaka. Salata začinjena biljnim uljem. Poslužite 200 g kuhana graha za ukras,
Večera – rajčica, 200 g ribanih kuhana repa, čašu soka od rajčice, naranče, 2 jabuke i krišku kruha.

četvrtak

Za doručak – kolač i 250 ml mineralne vode.
Na ručak – kuhajte 250 grama ribe, poslužite 200 grama povrće salate za ukras i piti 200 ml soka od jabuka.
Za večeru – uzmite 200 g mrkve, trljajte ga u češnjak i sezoni s biljnim uljem, 200 g kuhana zelena graha za ukras. Šalica čaja i malo krekera.

petak

Uzmite za doručak – mali kolač i piti 200 ml mlijeka.
U popodnevnim satima – nasjeckat ćemo 200 grama crnog kupusa, koji ćemo popuniti s limunovim sokom. Dvije jabuke i čašu jogurta.
Večera – uzmite 200 g patlidžana s mrkvom i pržite ih u biljnom ulju, 200 ml mineralne vode, kuhajte 200 grama ribe, komad kruha.

subota

Za doručak – jesti naranče i piti 200 ml soka od jabuka.
Za ručak ćemo napraviti 200 grama salate od lukova, paprike, rajčice, 200 grama mrkve, a mi ćemo ih napuniti biljnim uljem. I popijte čašu mineralne vode.
Na večeri – jede 150 grama sira, 2 male šalice jogurta ili čašu mlijeka, 2 krekiranja vanilije.

nedjelja

Za doručak – uzmite 200 ml mlijeka i 2 krekiranja vanilije.
Na ručak – jedemo 250 grama salate od bijelog kupusa, sezoni s limunovim sokom, kuhamo 250 g ribe, 200 ml mineralne vode.
Za večeru – 100 g sira, kuhajte 200 g graha, 250 g raznih voća, popijte čašu soka od jabuka.

kontraindikacije

Ako slijedite sve preporuke, sve će biti u redu. To je uravnotežena i zdrava prehrana. Ali ne možete "sjediti" na njemu više od tjedan dana. Ova dijeta se smatra izvrsnim opterećenjem za tijelo.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: