Vjenčane cipele s visokim potpeticama

Vjenčane cipele s visokim potpeticama

Pa, u slučaju kad djevojka zna da cipele s visokim petama neće dovesti njezinu nelagodu, izbor između različitih visina pete bit će usmjeren ne na fizičke senzacije, već za rezanje haljine.

pogodan

Dakle, svadbene cipele trebaju imati stil koji odgovara vjenčanici. Ako se vjenčate u ljeto, kasnu jesen ili rano proljeće, onda umjesto cipela možete kupiti lijepe sandale. Da biste odredili visinu pete, najprije morate odrediti koliko će vam biti vaše vjenčanice. Usput, spajanje vjenčanica i obuće međusobno su sastavni. Ako želite da haljina bude na podu, određujući njezinu dužinu, nosite cipele. Ne zaboravite da kada mlada u početku odluči uzeti cipele s visokim petama, a zatim mijenja odluku i uzima peta manje, vrlo je ugrožena. Činjenica je da će se rub od haljine zbog toga više produžiti, a nećete moći normalno hodati.

Mnoge djevojke vjeruju da neće moći nositi vjenčane cipele koje imaju visoku peta, jer ne znaju kako hodati u takvim cipelama. Zapravo, sve nije tako teško. Samo trebate odabrati udobnu peta.Zapamtite da cipele ne moraju nužno biti stileti. Postoje cipele s debelim peta, peta, stakla i tako dalje. Izaberite sami model koji vam se sviđa najviše.

Ako odlučite uzeti cipele s visokim petama, odmah provjerite koliko su stabilne. Cipele za vjenčanja trebale bi imati udobnu cipelu. Mjerenje par cipela, ne ustručavajte se dugo hodati na sobi, čak možete napraviti nekoliko plesnih koraka. Zapamtite da u ovim cipelama morate šetati gradom i plesati. Ako smatrate da je peta labav i da ne možete dugo stajati na njemu – napustite ovaj par.

model

Postoji niz modela cipela. Izaberite onu koja odgovara vašoj haljini. Na primjer, cipela s visokom peta može biti ukrašena rhinestones ili šljunak. Glavna stvar je da oni ne izgledaju previše zbijeno. Ako vaša haljina nije na podu, onda bi trebalo još više paziti na izbor cipela. Cipele s visokim potpeticama ne smiju izgledati glomazne. Sjeti se da je nevjesta anđeo, sunce, pero. Trebala bi prolaziti kroz banketnu dvoranu, a ne lutati, jedva se kretala nogama.Tkanina od koje su vaše cipele šivan može biti i saten i mat. Sve opet ovisi o stilu haljine. Ako boravite na modelu od satena ili svile, onda je bolje dobiti cipele od satena. Ali za vjenčanicu od matenog materijala, iste cipele su savršene.

Nositi cipele s visokim potpeticama morate početi barem nekoliko tjedana prije vjenčanja. Zapamtite da nove cipele trljaju noge. Osim toga, morate se naviknuti na blok. Stoga, nastojite nositi svoje vjenčane cipele što je više moguće da biste sigurno znali da vas neće ostaviti na dan slavlja.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: