Vjenčanje šminka za brinete

Vjenčanje šminka za brinete

Vjenčanje šminka za brinete

Svadbena šminka treba primijeniti na čistu kožu. Ovo je temelj osnova. Počnite očistiti kožu tonikom, a zatim nanesite tanki sloj dnevne krema, što ovisi o vrsti kože. Boja temelja mora biti identična boji kože koja se vidi od dekoltea vjenčane haljine. Potrebno je dobiti osloboditi od modrica pod očima svijetlosmeđim temeljem. Ako stavite debeli sloj temelja, tada se višak treba ukloniti vlažnom krpom. U zaključku, prašak se primjenjuje, to će popraviti bazu, glavna stvar je ne pretjerivati.

Neki savjeti

Ako crnka ima crnu kosu, smeđe oči (tamno sivo, crno), tamnu kožu, onda će prirodni tan ili ocher ton temelj. Prašak bi trebao odgovarati tonu, a rumenilo može biti tamno ružičasto, bogato breskva, koralj, s crvenkastom bojom. Šminka mora biti svijetla i zasićena. Ako imate crne ili smeđe oči, svijetlosmeđu kosu i svijetlu kožu, morate odabrati temelj drugih tonova kože ili bjelokosti. Za rumenilo prikladne ružičaste boje. S njima, koža će zasjati zdravlje.

Ako crnka ima tamnu kožu, tamnocrvenu kosu, a boja njezinih očiju je smeđa ili zelena, tada će vam rumenilo smeđih tonova ili obojene boje odgovarati vašoj koži, a krema boje breskve pogodna je za vašu kožu.

Šminka za oči

Za vjenčanje šminka, brinete trebaju naglasiti svoje oči, poboljšati boju i dodati sjaja na njih.
Ako su vaše oči crne, smeđe ili tamno sive, a vi ste crnka s crnom kosom i tamnom kožom, onda ste sretni. Možete birati između različitih nijansi i mnogih varijacija boja. Za ovu vrstu izgleda stane crni eyeliner i iste boje trebaju biti maskara.

Sjene za smeđe oči trebale bi biti tamne nijanse. Možete odabrati tamne nijanse plave, smeđe i zlatne boje.

Za tamno sive, plave, crne oči, odgovarajuće nijanse metalikih, ljubičastih, plavih, sivih tonova.

Ako imate smeđu kosu, tamnu kožu, smeđe ili zelene oči, koristite smeđu maskaru, a bolje je da se eyeliner podudara s tonom sjena. Sjene mogu biti smećkaste, zlatne i zelenkaste.

Brinete s tamnim očima i fer kože nosit će nijanse neutralnih nijansi sive, plave, breskve, zelenkaste, a maskara je bolje odabrati smeđe.

Šminka za usne

Šminka pretpostavlja lijepe usne, ne treba stajati u lice sve, nemoj plakati, ali trebaju biti komplementarni na cijelu sliku. Da usne žele prirodno i lijepo, morate staviti na njih malo temelja, a zatim u prahu. To ih može učiniti glatkim. Zatim nacrtajte konture usana, a zatim nanesite ruž za usne s četkom.

Ako imate smeđe oči, smeđu kosu i pravu kožu, odaberite ruž za usne u prirodnim svjetlosnim nijansama. No, za brinete sa zelenim ili smeđim očima, smeđe kose, tamne kože, možete pronaći bogatu ruž. Ali nijanse mogu biti prirodne – smeđa, koraljna, tamno ružičasta. Za djevojke s tamnim očima, tamne kože i crne kose, u formi i žive boje ruža za usne – jarko ružičaste, crvene, grimizne, rubin.

Svadbena šminka je popunjena izborom ruževa dobrog kvaliteta, idealno će odgovarati vašoj boji. Morate se zaustaviti u nekom prosjeku. Izblijedjele boje nisu prikladne za mladenku, mladenka izložiti svijetle boje vulgarno da će mu dati još nekoliko godina.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: