Vrste šiške: odaberite pravo

Vrste šiške: odaberite pravo

Kakve šiške izabrati?

Naravno, svaka žena odabire oblik praska prema vlastitom ukusu. Međutim, postoje slučajevi kada nisu svi prasci prikladni za tip osobe i to je bolje razumjeti ovaj čimbenik unaprijed. Ako vam neka vrsta praska ne odgovara, trebali biste je odbiti.

Šumovi mogu biti ravni, oštri, asimetrični, višeslojni, koski, kratki. Kako odabrati ovisi o vašem modelu, ali morate odabrati opciju koja će radikalno promijeniti izgled. Opcija koju ste odabrali trebali biste sakriti male nedostatke lica i ispraviti izgled. Bangs također mogu stvoriti naglasak na jagodicama i očima, štoviše, pravilno odabran prasak će vam pomoći vizualno pomladiti za nekoliko godina. Žene bilo koje dobi mogu nositi chelkomut, međutim vlasnici tankog kosmologa preporučuju da ne nose šiške, jer brzo raste mast.

Ako želite naglasiti izražajnost očiju, onda izaberite klasični ravni prasak, ali za vlasnike kovrčavih vlasica je bolje odbiti tu vrstu kose. Za takvu kosu neće biti ni kosih šišanja, jer će se morati trajno ispraviti. Tko ima slab vid, bolje je odbiti dugu šiške.

Zapamtite, druga vrsta bangs zahtijeva različite njege. I većina žena mora malo truditi svaki dan da izgleda stilski. Prvi put frizura se najbolje obavlja u kozmetičkom salonu, gdje će vam stručnjak ponuditi moderne modne šiške ove sezone, kao i odrediti koji tip šiške su najprikladniji za vas.

Odabir pravog bisera

  • Mlade djevojke mogu eksperimentirati na svom izgledu odabirom odgovarajućih šiške i frizure. Za žene iz napredne dobi, bolje je izbjeći radikalne, nepromišljene promjene, jer takve promjene možda nisu prikladne za opći stil.
  • Ako želite učiniti vašu kosu volumnijom, onda će vam širok prasak, koji potječe od vrha glave, odgovarati.
  • Visoke i tanke djevojke neće stati ravno dugim tipovima šiške, jer samo krše proporcije tijela. Ne preporučuje se djevojke malog stasa da veličanstveno stave šiške.
  • Ako je kosa kovrčava, onda nije potrebno rezati, ali ako odlučite napraviti prasak, pitajte gospodara što su žene šiške, a zatim odaberite odgovarajuću opciju s njim.
  • Ako prvo pucate, ne morate to učiniti prekratkom, jer može biti izboden, ako ne ići ili vam se svidjeti.

Vrste šiške

Ravne šiške su konkavno, ravne, konveksne, asimetrične, trokutaste i zubima. Kratke ravne šiške su idealne za uske, ovalne i trokutaste površine. Bangs iste dužine, kao pravilo, pogodni su za mnoge frizure. Oblique šiške prikladne za asimetrične trake. Konjske šiške prikladne za rezanje "Sessun". Šiške su savršene za kratke frizure za sport. Konveksne i trokutaste šiške dobro izgledaju s "Kare" šišanjem.

Za sve vrste ravnih bangs bi trebao biti gusta kose. Kako ne bi dodali šiške, kosa je izrezana pod kutom od četrdeset i pet stupnjeva, a zatim mljevena, a onda leže dobro.

Sada su šiške popularne, štoviše, sve se vrijeme pojavljuju nove vrste šiške. Danas su izuzetno zahtjevni tipovi prstiju, koji mogu biti kratki, dugi i rastrgani. Oblique bangs daju žene misterij, štoviše, žena s praskom će izgledati mlađe.Međutim, vrijedno je zapamtiti da djevojka s dugim očima može vizualno smanjiti lice. Ako lice ima male karakteristike, najprikladnija je kosa kratka kosa s razderanim rubovima.

Odaberite vrstu šiške na temelju vrste osobe

Pa, shvatili smo vrste šiške, ostaje da shvatimo kako oblik lica utječe na izbor vrste šiške. Ne slažu se previše debele šiške, čiji oblik lica nalikuje trokutastom obliku. U ovom slučaju, šiške mogu biti položene na svoju stranu. Prasak može biti zaobljen i bolje ako su rubovi duže dlake. S takvim praskom, bolje je koristiti svjetlo drobljenje, kontrastno obojena kosa u ovom slučaju neće izgledati jako dobro.

Za okrugle lice vrste šiške mogu biti različite. Može biti asimetrična, dugačka, poderana bangs, može biti čak i debele ravne šiške, ali preopterećenje takvih šiške s različitim lakovima i mjemima za polaganje nije vrijedno, inače će se činiti teškim. Ako odaberete pravu vrstu šiške za takvo lice, možete ga malo podignuti i približiti ovalnom formitu.

Za kvadratno lice morate odabrati ovu vrstu praska, koja bi produžila lice, približavajući mu točan oblik, tako da bi asimetrični šiške bile najoptimalnija varijanta.Ali ravna kosa u ovom slučaju je najgora opcija. Teška brada je uravnotežena tankim bockama, glatko teče u glavnu masu kose.

Različite vrste šiške prikladne su za ovalno lice. Ako je ovalizica uska, tada će doći do praska čistog geometrijskog oblika. Ovaj oblik može vizualno proširiti lice. Za osobu koja je blizu savršenog oblika, ravna, dugo kosa, češljana na stranu, kratki rez je savršen.

Šiške se mogu nositi s tekućom kosom, s prikupljenim dlačicama koje se dobro uklapaju u poslovni stil. Prilagodite oblik osobe jednom mjesečno. Ako se šiške ponovno rastu, stilovi će dobiti novu osnovnu sliku, tako da ne biste trebali biti jako uzrujani. Štoviše, to je novi razlog za eksperimentiranje s novom frizurama, što znači da se očekuju nove promjene.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: